Vanilje og kanel Granola

Vanilje og kanel Granola

Noen dager ønsker vi oss en rask frokost. Denne granolaen er super lett å lage og smaker himmelsk

Ingredienser

1 kopp macadamia nøtter

1/2 kopp mandle

1/2 kopp pecan nøtter

1/2 kopp kokosnøtt flak

4 ss sesam frø

4 ss solsikke frø

1 dl havregryn

1 dl hirseflak

1 ss vanilje pulver eller 1 ss vanilje esens

2 ts malt ceylon kanel

3 ss cocosa eller klarert smør

2 ss olivenolje

2 -3 ss honning

1/2 ts havsalt

Fremgangsmåte:

Legg nøttene i kaldt vann i 12 timer. Sil av vannet. Grov hakk nøttene enten ved hånd eller i en food prosessor ved å pulser til de er i den konsistensen du ønsker.

Plaser alle de tørre ingrediensene i en stor bolle. Smelt cocosa og honningen sammen.

Bland alle ingrediensene godt.

Fordel granolaen utover et stekebrett dekket med bakepapir.

Stekes i ovnen ved 160 grader i ca 20 minutter til granolaen er gyllen. Rør av og til.

Avkjøl på rist og oppbevares på tett glass.

TIPS : Serveres med friske bær og kokos eller havre yoghurt eller med plantebasert melk.

Meld deg på mitt nyhetsbrev

Motta tips, oppskrifter og nyheter.

Takk! Eposten din er registrert.
Noe gikk galt. Sjekk infoen, og prøv igjen.