Mine behandlinger

Kostholdveileder

Som kostholdsveileder hjelper jeg deg til å finne de matvarene som bygger opp kroppen din.

Sammen setter vi opp hvilke mat du bør spise og hvilken du bør unngå.

Du kan ta ulike tester for å utelukke intoleranser slik at det blir letter for deg å unngå den maten som gjør deg syk.

Sibo

SIBO er en bakteriell overvekst i tynntarmen. Det kalles også for Small Intestinal Bacterial Overgrowth (SIBO). Den økte bakterieveksten kan enten være en økning av fremmende bakterier, en økning av tarmens egen flora eller en kombinasjon av disse to. SIBO kan gi mange forskjellige symptomer og kan påvirker livskvaliteten din mye. SIBO kan gi mange fordøyelses plager, intoleranser overfor matvarer og mage tarmproblemer. I de alvorligste tilfellene kan SIBO forårsake redusert opptak av nærinsstoffer og vitaminer.


Kjeve behandling

Spenninger i muskulaturen i kjeve som gir smerter, klikking og knasing i kjeveleddet når du spiser eller åpner munnen, samt uregelmessig åpning av munnen.

Alfa KST

Nyutviklet behandlingsform hvor kropp, psyke og sinn arbeider på tvers av alle kroppens celler. Teknikkene gir en behagelig avspenning av kroppen.

Lock foot

Lock - Foot er en ortopedisk feil i fotknoklene. Det vil si en låsning i fotknoklene på vristen . Denne feilstillingen skaper skjevheter og ubalanser gjennom hele kroppen.

Muskelterapi

Utviklet fra klassisk massasje. Er en manipulasjon av kroppens mykvev, muskler og bindevev med den hensikt å normalisere deres funksjoner. I muskelterapi kombineres flere teknikker som organmassasje, triggerpunktbehandling, fascia-release og helsemassasje.  

Isjas

Smertene streker seg fra ryggen og ned det ene eller begge beina. De fleste tilfeller skyldes problemer i ledd og/eller muskler.

KST

Kranio Sacral Terapi er en varsom behandlingsform for å få rette opp i skjevheter, vridninger og blokkeringer som belaster sentralnervesystemet, dvs. hjernen, ryggmargen og ryggmargs nervene. Slik at kroppen korrigeres mot sin naturlige balanse via punkter på kroppen / skjelettet.

Ta kontakt for å bestille time:

monica.dahl.espevik@gmail.com

92 66 68 13