Om klinikken

Jeg er utdannet sykepleier som nå er lidenskapelig opptatt av et gjenoppbyggende kosthold.


Som Kostholdsveileder, muskel og Kranio Sacral Terapeut ser jeg at mange plager og spenninger i muskulaturen kan relatere til ubalanser i mage tarmfloraen. Også forskyvelser og låsninger i skjelettet kan stammer fra ubalanser i tarmen.


Jeg har tatt en spesialisering innen for SIBO, som er en overvekst av bakterier i tynntarmen. SIBO gir mye smerter og ubehag.

Dette kan være plager med muskel- og leddsmerter, stivhet i kroppen, hjernetåke, fordøyelsesplager, diare` eller forstoppelse eller andre plager som tapper deg for energi for å nevne noe.

Er du en av de som har prøvd ut det meste uten å funnet ut av hva som plager deg?

​Da har du kanskje du SIBO

SIBO er en bakteriell overvekst i tynntarmen. Det kalles også for Small Intestinal Bacterial Overgrowth (SIBO). Den økte bakterieveksten kan enten være en økning av fremmende bakterier, en økning av tarmens egen flora eller en kombinasjon av disse to. SIBO kan gi mange forskjellige symptomer og  påvirker livskvaliteten din mye.

SIBO kan gi mange fordøyelses plager, intoleranser overfor matvarer og mage tarmproblemer. I de alvorligste tilfellene kan SIBO forårsake redusert opptak av næringsstoffer og vitaminer.​

Men det er mulig å komme tilbake til god helse!

Gjennom ulike tester og grundige samtaler, kan du få et behandlingsopplegg som er helt skreddersydd for deg. Jeg hjelper deg til å legge om kostholdet slik at bakteriene som er på feil plass blir "sultet ut" og de bakteriene som skal være der får den maten de trenger.

Jeg kombinere ofte behandlingsformen mine ved å spenne av muskelaturen din via muskelterapi og korrigere ubalanser i skjelettet via Kranio Sacral behandlinger. ​

Kranio Sacral Terapi er en varsom behandlingsform som retter opp i skjevheter, vridninger og blokkeringer som belaster sentralnervesystemet, dvs. hjernen, ryggmargen og ryggmargsnervene.

I muskelterapi kombineres flere teknikker som organmassasje, triggerpunktbehandling, fascia-release og helsemassasje.  

Min forandring i tarmhelsen var begynnelsen til bedre helse. Etter flere år med sykdom og utmattelse har jeg selv erfart hvor viktig kosten er for kroppen vår. Hvordan den påvirker fordøyelsesplager og  andre plager som er en følge av kronisk inflammasjon i tarmen.

Jeg holder til i Haugesund, Stord og har muligheter for å komme til Stavanger.

Har du spørsmål eller vil vite mer kan du ringe meg på

92 66 68 13 eller send en melding.

Utdanninger:

  • Sykelpleier (Høgskolen Stord - Haugesund)
  • NLP Coaching (Master)
  • MNNH Muskel terapeut  (Sirius Naturterapeutisk skole)
  • MNNH Kranio Sacral Terapeut (Sirius Naturterapeutisk skole)
  • Kostholdsveileder  (Tunsberg Medisinske Skole, TMS)
  • Spesialisering i SIBO (TMS)
  • Intoleranse testing

Meld deg på mitt nyhetsbrev

Motta tips, oppskrifter og nyheter.

Takk! Eposten din er registrert.
Noe gikk galt. Sjekk infoen, og prøv igjen.