Pavlova

Pavlova

Det er alltid kjekt å lage noe godt til spesielle anledninger.

Denne Pavlova kaken er lett å lage samtidig som du kan lage den dagen før.

Du kan pynte kaken med de bær du ønsker og hakket mørk sjokolade å strø på.

Ingredienser

5 eggehviter

10 dråper stevia natural

2 - 3 ts vanilje essens

1 ts hvitvinseddik

2 ts maizena

1 pakke grys fløte

bringebær

peppermynteblader

granateple

* Forvarm ovnen til 120 grader

* Skill eggeplomme og hvite fra hverandre og ha hviten i en miksmaster.

Pisk hviten stiv.

* Tilsett 10 dråper stevia naturel

*La maskinen gå på lav hastighet og tilsett 2 -3 ts vanilje essens, 1 ts hvitvinseddik og 2 ts maizena

når eggehviten er blitt skikkelig stiv.

* Ha marengsen i en 28 cm springform med bakepapir i bunnen.

Stekes i ca 75 minutter før du skrur av ovnen. Sett ovnsdøren på litt gløtt, sett gjerne en gryteklut imellom slik at ikke pavlovaen sprekker for mye.

Dagen du skal servere kaken : Pisk så kremen og pynt med friske bringebær , granateple og friske peppermynteblader.

Meld deg på mitt nyhetsbrev

Motta tips, oppskrifter og nyheter.

Takk! Eposten din er registrert.
Noe gikk galt. Sjekk infoen, og prøv igjen.