Paranøtt melk

Paranøtt melk

Snakk om luksus. Om du kan drikke Cashmere ville dette smake slik

Paranøtter er en perfekt kilde for selenium og mineraler med sterk antioksidant beskyttelse. Den blir en super kremet og herlig nøtte melk. Jeg bruker denne når jeg vil ha en spesiell rik smak og tekstur.

Ingredienser

1 kopp paranøtter

2 - 3 dadler , fjern steinene

1/4 ts himalaya salt

1 1/2 ts vanilje ekstrakt eller frø fra 1 vanilje stang

4 kopper vann

  1. Legg paranøttene til bløtlegging i vann i 4 timer.
  2. Putt alt i en høy speed blender, blend alle ingrediensen til den er glatt.
  3. Lag et stor dobbelt lag med en bomull klut og legg det over i en bolle. Hell forsiktig Paranøtt blandingen over bomull kluten i bollen og klem godt ut melken.
  4. Hell nøtte melken over i en lufttett beholder og sett i kjøleskapet.

Den holder seg i kjøleskapet i 3 dager

Meld deg på mitt nyhetsbrev

Motta tips, oppskrifter og nyheter.

Takk! Eposten din er registrert.
Noe gikk galt. Sjekk infoen, og prøv igjen.