Lam & grønnsaksuppe til 4

Lam & grønnsaksuppe til 4

Denne smaksfulle oppskriften er en av mine favoritter på kalde dager.

Ingredienser

4 lammekoteletter, skulder eller nakke kjøtt
8 vårløk bare grønn del

3 gulrøtter
2 poteter
4 kopper grønnsak kraft1⁄2 hodekål
4 kvister timian
Salt og pepper

1 liter vann

Del kjøttstykkene i passe stykker. Legg kjøttet i en kjele og tilsatt vann og salt. Kok opp, reduser deretter varmen til middels og kok i ca 1 time til kjøttet er gjennomkokt.

Skjær vårløken i strimler ca 3 cm.

Kutt resten av grønnsakene i terninger. Skjær hodekålet i strimler.
Ha grønnsakene i suppen og la det koke i ca 15-20 min, eller til grønnsakene er myke sammen med grønnsak kraften.
Legg i hodekål og timian og kok i ytterlig 10 min.
Smak til med salt og pepper

Meld deg på mitt nyhetsbrev

Motta tips, oppskrifter og nyheter.

Takk! Eposten din er registrert.
Noe gikk galt. Sjekk infoen, og prøv igjen.